O servisu

Online zajednica

Need-have.com je online zajednica za spajanje građana s loklanim proizvođačima prehrambenih i drugih proizvoda. Namijenjena je svim malim proizvođačima, od samostalnih kućnih radinosti do OPG-ova, obrta i svih oblika proizvođača da lakše nađu put do svojih kupaca.


Platforma

Platforma je potpuno besplatna i za proizvođače, ponuditelje kao i za korisnike, kupce. Cilj ove online platforme je da pomogne korisnicima da nađu kvalitetne proizvode u svojoj lokalnoj zajednici i dogovore način dostave, kupnje kao i provjere kvalitete svih proizvođača i njihovih proizvoda. Vizija online sustava Need-have.com je da potakne lokalnu ekonomiju i pojedincima pruži lakše pronalaženje, odabir i kupnju kvalitetnih domaćih i lokalnih proizvoda, i umanji ovisnost o globalnim i internacionalnim lancima opskrbe.


Domaća kvaliteta

Kvaliteta lokalne proizvodnje je često višestruko bolja od serijskih tvorničkih proizvodnji, ali su količine i način distribucije često limitirani. Kupnjom od lokalnih proizvođača pomažemo lokalnoj ekonomiji oko nas, time činimo našu zajednicu održivijom i manje ovisnom o uvozu, a sebi osiguravamo kvalitetu i sigurnost zdravije prehrane, boljih kućanskih potrepština i drugih proizvoda provjerene kvalitete.